Massageterapeut Bas / Certifierad Massör

Detta är en yrkesutbildning på 390 timmar och leder till att du kan jobba professionellt med massage. Skadeförebyggande insatser har idag hög prioritet och allt fler företagsledare öppnar sina ögon för att i förebyggande och rehabiliterande syfte anlita massörer. Efter godkänd utbildning hos oss blir du massageterapeut. I utbildningen ingår också att göra ett nationellt certifieringsprov för att bli "Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör", vilket är en viktig titel att ha som massör i Sverige. Den ger dig också möjlighet att bli medlem i yrkesförbund för massörer. Medlemsskapet ger dig automatiskt obligatoriska patient och ansvarsförsäkringar.


Kvalitetssäkrad utbildning och statligt tillsyn

Bergqvists medlemskap i Branschrådet Svensk Massage innebär att vi uppfyller branschrådets krav på yrkesutbildning för massörer.
Utbildningen står också under statlig tillsyn hos Myndigheten för Yrkeshögskolan, vilket kräver att man uppfyller ett stort antal kvalitetskrav.


Praktik

Kontinuerligt under denna utbildning praktiserar du som massageterapeut, dels på skolans elevpraktik och dels på olika företag på din hemort. Syftet med företagspraktiken är, förutom att få träning i att genomföra massagebehandlingar, att du ska bygga upp en kundbas av företag och göra dig känd på orten där du bor.


Kombinera utbildningen med arbete

Denna yrkesutbildning till Massageterapeut passar utmärkt för dig som vill kombinera studierna med att arbeta. Utbildningen bedrivs under 10 månader och du kan kombinera studierna med att jobba uppemot 75%.

Kombinationserbjudanden hösten 2017

Till hösten 2017 har vi kombinationserbjudanden där du kan välja att kombinera en massörutbildning med utbildning till Personlig tränare eller Spaterepeut. Väljer du att kombinera dessa utbildningar får du rabatt på kursavgiften. Hör av dig till oss om du är intresserad av detta!
Klicka på nedanstående länkar för att läsa mer om våra kombinationserbjudanden.
Kombinationserbjudande massör/PT hösten 2017
Kombinationserbjudande massör/Spaterapeut hösten 2017


Fullständig kursinformation

Öppna i PDF-format.
Massageterapeut bas hösten 2017

Referenser

Rör vid namnen för hela texten

Vi lärde oss att behandla, inte bara massera...

PeO Vinnersten

Himla pedagogiskt och jag fick alltid det stöd och den hjälp jag behövde...

Pernilla Cato

Utbildning till Massageterapeut bas

Kursdatum, hösten 2017 - våren 2018

23-27 aug, 16-20 sep, 14-18 okt, 16-19 nov, 13-17 jan, 7-11 feb, 7-11 mar, 5-8 maj, 3-5 jun.


Förkunskaper

Utbildningen kräver inga förkunskaper. Behörighetskrav för att gå utbildningen är dock att du har genomfört gymnasium eller har annan bakgrund som kan bedömas som likvärdig.