Referenser från arbetslivet


Uttalanden från representanter från branschen


Ugglapraktiken

Uggla Massage & Wellness är ett av landets ledande företag inom massage och friskvård på jobbet. Våra kunder har höga förväntningar på våra tjänster, det är därför viktigt för oss att anställa massörer med hög kompetens såväl teoretiskt som praktiskt. Därför samarbetar vi sedan många är med Bergqvist. Genom att rekrytera massörer och annan friskvårdspersonal härifrån vet vi att vi får nöjda kunder!
Lisa Uggla, Key Account Manager and founder
Ugglapraktiken


Stjärnkliniken

Stjärnkliniken är ett av Östergötlands största friskvårdsföretag med en mix av legitimerade och certifierade terapeuter. Vi anlitas av ett flertal olika landslag, företag, privatpersoner, försäkringsbolag och idrottsklubbar. För oss är kvalitet, kundfokus, teamwork och välmående värdeord som vi hela tiden arbetar med.
Vi har under flera år anställt terapeuter från Bergqvists och samtliga har hållit en hög nivå och har varit väldigt uppskattade, både på våra kliniker och ute på företag. Bergqvists levererar massageterapeuter som har en bred kunskap och kan ge lite extra till kunderna!
Fredrik Brännström, VD/Ägare Stjärnkliniken
Stjärnkliniken


Campushallen

Campushallen i Linköping bedriver en stor verksamhet inom friskvård och träning i anslutning till Linköpings Universitet, Mjärdevi och nybyggda Vallastaden. Hos Campushallen finns både behandlingsverksamhet och en mycket väl utbyggd träningsverksamhet med cirka 15 anställda och cirka 150 arvoderade ledare och instruktörer. Campushallen har i många år anställt studerande från olika utbildningar som Bergqvist anordnar. "Vi behöver personer som kan hjälpa våra kunder och medlemmar inom flera olika områden. Det är toppen både för oss, och för dem själva, om våra anställda kan jobba med både massagebehandlingar, träning och rådgivning. Det gör att vi kan utnyttja vår personal effektivt och kunderna uppskattar att kunna ha en och samma kontakt när de vill ha hjälp inom flera områden. Då bidrar vi tillsammans till att uppfylla vår verksamhetsidé: Att skapa träningsglädje!
Pia Carlsson, verksamhetschef Campushallen/LSIF
Campushallen


Korpen i Östergötland

Korpen är en ideell förening vars verksamhetsidé är Glädje, gemenskap och att alla är välkomna. Korpen i Östergötland bedriver verksamhet genom 10 lokala föreningar runt om i Östergötland. I dagsläget finns det 9 anläggningar där flertalet är öppna för allmänheten och andra riktade mot anställda på arbetsplatser som ex Region Östergötland och Saab. I dessa föreningar är det i dagsläget ca 30 anställda inom träning så väl korpidrott, gruppträning/gym och massage. Utöver dessa så finns även ca 250 arvoderade instruktörer och domare. Korpen har under många år varit delaktiga i utbildningar på Bergqvist och har även anställt ett flertal personer efter genomgången utbildning.
Åsa Hjärtstrand, verksamhetschef
Korpen Linköping


Himmelsby Gårdshotell

Himmelsby Gårdshotell är ett SPA och konferenshotell utanför Mantorp. Vi har under flera år haft ett mycket gott samarbete med Bergqvist som förmedlat kompetent personal till vår arbetsgrupp. Vi och våra gäster är mer än nöjda.
Rakel Gustafsson, verksamhetschef
Himmelsby Gårdshotell