Länkar


Här följer länkar till samarbetspartners och andra sidor med information kopplad till vår verksamhet.


Massageutbildning

Branschrådet Svensk Massage
Branschrådet Svensk Massage verkar för seriösa och kvalitetssäkrade utbildningar inom massage.


Forskning om Massage

Här följer länkar till forskningsresultat angående massage.
Branschrådet Svensk Massages forskningsdatabas


Massagebehandling

Bergqvists behandlingsverksamhet
Förutom utbildningar har vi på Bergqvist också en omfattande behandlingsverksamhet!

Lotorpsmetoden
En speciell massagemetod för personer med andningsrelaterade problem som doftallergi, hosta, med mera.


Yrkesförbund

Vi rekommenderar att gå med i ett yrkesförbund för dig som gått en yrkesutbildning. Som medlem i ett förbund får du till exempel de försäkringar som krävs för en seriös verksamhet.
Läs mer om de förbund vi rekommenderar via länkarna nedan:
YrkesMassörernas förbund
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund


Samarbetspartners

Träningsprogramvaran Exorlive
ExorliveKostregistreringsprogramvaran Nutris
NutrisCampushallen
Verksamheten i Campushallen drivs av Linköpings studenters idrottsförening, LSIF, och är ideell och öppen för alla. Det är en komplett träningsanläggning på Campus Valla, i närheten av Universitetet och Mjärdevi. Totalt är det 10 000 kvm med möjlighet till ett stort utbud av fysisk aktivitet. Det erbjuds gruppträning, gym, bollsporter, klättring, massage, kroppsbehandlingar, friidrott, sjukgymnast, personliga tränare (PT), generösa öppettider och en stor portion träningsglädje!
Campushallen har 7000 medlemmar som tränar och trivs i Campushallen och samarbetet med Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildning rör några olika områden såsom praktikplatser för elever, utbildningslokaler, instruktörer till PT-utbildningen samt gemensamma aktiviteter där båda parter ser en vinning.Ugglapraktiken
Ugglapraktiken är en av Sveriges större aktörer inom massage och frisvård. Vi har goda kontakter och genom åren har flera av våra elever jobbat hos Ugglapraktiken efter examen.Team Lars Massage
Team Lars Massage är en av Sveriges största leverantörer av företagsmassage. Med 140 massörer över hela landet levererar vi 65 000 behandlingar per år!
Många nyexaminerade massörer från Bergqvist har sökt sig till Team Lars Massage som en första arbetsgivare och vi ser oss själva som en förlängning på massageutbildningen.
Våra massörer – Vardagens hjältar!Bergqvist Massage i Brasilien

Curso de massagem em São Paulo