Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar


Högklassiga utbildningar i familiär miljö

Hos Bergqvist har vi allt från kortkurser till yrkesutbildningar inom friskvårdsområdet. Yrkesutbilningar har vi inom följande områden:
- Massageterapeut
- Personlig tränare
- Spaterapeut
- Diplomerad coach
- Kost- och näringsrådgivare

Vi anordnar våra utbildningar i Linköping och Malmö. Vi är ett familjeföretag som jobbat med utbildningar inom massage och friskvård sedan 1990. Skolan grundades av Lasse Bergqvist som arbetat som idrottsmassör på elitnivå i över 30 år. Skolans speciella inriktning är att arbeta med en kombination av flera kompetenser inom friskvård, som till exempel massage, träning och kost. Detta ger våra elever särskild kompetens vad gäller förebyggande och friskvårdande åtgärder.
Bergqvist är medlem i Branschrådet Svensk Massage vilket ger våra elever möjligheten att bli Av Branschrådet Svensk Massage Certifierade Massörer, detta är den bästa kvalitetsstämpel du kan ha som massör i Sverige.
PT-utbildningar har vi anordnat sedan år 2005. Vår PT-utbildning är ackrediterad av EuropeActive vilket innebär att den uppfyller en europeisk standard.
Vår utbildning till Diplomerad Coach är ackrediterad av ICF vilket ger våra elever möjlighet att certifiera sig hos ICF efter utbildningen.