Öppet hus


Välkommen till kostnadsfritt informationstillfälle om vår skola och utbildningar inom massage, personlig träning och friskvård

Vi bjuder in dig som har visat intresse för vår skola till ett gratis informationstillfälle om våra utbildningar. Om du till exempel är intresserad av vår yrkesutbildning till Massageterapeut / Certifierad Massör eller vår yrkesutbildning till Personlig tränare är detta ett utmärkt tillfälle att träffa oss för att få information om vår skola.


Innehåll

På vårt "Öppet Hus" får du information om våra utbildningar. Allt från våra korta nybörjarkurser i massage till våra yrkesutbildningar inom massage och Personlig träning. Vi informerar också om arbetsmarknaden och redovisar hur tidigare elever lyckats. Efter vår information finns vi så klart tillgängliga för frågor både av allmän och individuell art. Du får också träffa några av våra lärare och ta del av vår pedagogik i form av en kort prova-på lektion. Vi går också runt och tittar på våra lokaler.

Fullständig information

Öppna i PDF-format.
Öppet hus

Öppet hus

Öppet hus hösten 2017

Inget datum finns för tillfället utlagt. Kontakta oss gärna och anmäl att du är intresserad av att komma till oss, vi kan även ta emot dig på ett personligt möte.