Utbildningar under Yrkeshögskolan

Vi på Bergqvist är mycket stolta över att vi anordnar utbildningar som ligger under Yrkeshögskolan. Det är utbildningar vi fått beviljade i hård konkurrens med utbildningar inom alla utbildningsområden i Sverige. Kraven för att få anordna dessa utbildningar är höga både vad det gäller kvalitet och arbetsmarknadsrelevans.

Båda våra YH-utbildningar inom området massage och friskvård vänder sig till dig som är intresserad av att arbeta med massage, friskvård, träning och hälsovägledning. Grunderna är samma i båda utbildningarna men inriktningen på slutkompetensen skiljer sig åt.

Nyhet hösten 2019

Vi har nu fått utbildningen till "Medicinsk massagetareput" beviljad även i Stockholm! Sedan tidigare har vi den även i Linköping och Malmö.
Första starten i Stockholm sker hösten 2019.

Följ länkarna nedan för att läsa mer om utbildningarna.


Massage- och friskvårdsterapeut, 400 YH-poäng

Klicka på nedanstående länk för att läsa mer.
Massage- och friskvårdsterapeut


Medicinsk massageterapeut, 400 YH-poäng

Klicka på nedanstående länk för att läsa mer.
Medicinsk massageterapeut


Utbildningar under Yrkeshögskolan

Yrkeshögskolan

Yrkeshögskolan är en eftergymnasial utbildningsform som ligger mellan gymnasienivå och högskolenivå. Huvudkriteriet för att en utbildning ska få anordnas under Yrkeshögskolan är att den ska ha en mycket stark förankring i arbetslivet och att den ska leda till jobb. Du kan läsa mer om Yrkeshögskolan på myndighetens hemsida www.myh.se.