Elevpraktik för massagebehandlingar


Cirka en till två dagar i veckan erbjuder vi massagebehandlingar på Bergqvists elevpraktik som utförs av våra elever som studerar för att bli Av Branschrådet Svensk Massage Certifierade Massörer.


Upplägg

Elevpraktiken är till för att våra elever ska få praktisk kunskap och efterhand erfarenhet för att bli så bra massörer som möjligt. De kan så klart endast utföra massagebehandlingar de hunnit bli utbildade för. Elevpraktiken är dock alltid handledd av en massageterapeut som är Certifierad Massör med stor praktisk erfarenhet av massagebehandlingar.
Observera att behandlingsutrymmena inte är helt insynsskyddade och även att vi ibland kan ha temakvällar när eleverna ska träna på något speciellt under en liten del av behandlingen, till exempel massage av någon del av kroppen eller någon särskild stretchinstruktion.
Eftersom många kunder befinner sig i samma lokal vill vi be dig att inte använda starka parfymer eftersom vissa kunder kan ha problem med starka dofter.
När du kommer till oss är det bra om du kommer cirka 10 minuter innan din tid börjar så att du hinner anmäla dig i receptionen och fylla i hälsodeklaration.


Kostnad och bokning

Kostnad för en elevbehandling är 200 kronor för cirka 45 minuters massage. Du kan betala antingen kontant eller med kort.
För bokning, eller vid behov avbokning, kan du med fördel använda vårt system för bokning via nätet. Klicka på bokningsknappen över dagsplaneringen till höger.
Du kan också kontakta oss på 013-137521, helst mellan 13-16 på dagarna, för att boka.Praktikdagar våren 2018


Måndag 15 januari
Tisdag 16 januari
Torsdag 1 februari
Torsdag 8 januari
Tisdag 13 februari
Torsdag 22 februari
Torsdag 1 mars
Torsdag 8 mars
Tisdag 13 mars
Torsdag 15 mars
Tisdag 10 april
Måndag 16 april
Måndag 11 juni
Tisdag 12 juni

Bokningsbara tider på praktikdagarna är normalt 15:30, 16:30, 17:30 och 18:30. Enstaka dagar kan dock andra tider gälla.