Elevpraktik med massagebehandlingar

Utförs av våra elever som studerar för att bli massageterapeuter

Cirka en dag i veckan erbjuder vi massagebehandlingar på Bergqvists elevpraktik som utförs av våra elever som studerar för att bli massageterapeuter och få titeln Av Branschrådet Svensk Massage Certifierade Massör.

Upplägg

Elevpraktiken är till för att våra elever ska få praktisk kunskap och efterhand erfarenhet för att bli så bra massörer som möjligt. De kan så klart endast utföra massagebehandlingar de hunnit bli utbildade för. Elevpraktiken är alltid handledd av en massageterapeut med stor praktisk erfarenhet av massagebehandlingar.
Observera att behandlingsutrymmena inte är helt insynsskyddade och även att vi ibland kan ha temakvällar när eleverna ska träna på något speciellt under en liten del av behandlingen, till exempel massage av någon del av kroppen eller någon särskild test eller stretchinstruktion.
Eftersom många kunder befinner sig i samma lokal vill vi be dig som kommer att inte använda starka parfymer eftersom vissa kunder kan ha problem med starka dofter.
När du kommer till oss är det bra om du kommer cirka 10 minuter innan din tid börjar så att du hinner anmäla dig och fylla i en hälsodeklaration.

Bokning

För bokning, eller avbokning, kan du med fördel använda våra system för bokning via nätet. Klicka på länkarna nedan för att komma till bokningen för respektive ort:
Bokning elevpraktik i Linköping
Bokning elevpraktik i Malmö
Bokning elevpraktik i Stockholm