Yrkesutbildningar


För dig som vill jobba professionellt inom friskvårdsområdet

Vi har ett flertal yrkesutbildningar som riktar sig till dig som vill starta din karriär i friskvårdsbranschen.


Yrkesutbildning till massageterapeut

Efter våra yrkesutbildningar inom massage kan du jobba professionellt som massör. Utbildningarna uppfyller de krav Branschrådet Svensk Massage ställer för att kunna bli certifierad. Klicka på nedanstående länk för att läsa mer.
Yrkesutbildning till massageterapeut


Yrkesutbildning till personlig tränare

Denna utbildning till personlig tränare riktar sig till dig som har ett intresse för träning, friskvård och hälsa och vill arbeta yrkesmässigt såväl i en fristående verksamhet som individuellt med olika kunder. Du kommer att kunna jobba med dina kunder oavsett vilken miljö och vilka hjälpmedel du har att tillgå. Utbildningen är ackrediterad av EuropeActive vilket borgar för att du får en gångbar licens. Klicka på nedanstående länk för att läsa mer.
Yrkesutbildning till personlig tränare


Yrkesutbildning till spaterapeut

Denna utbildning ger dig grundkunskaper i massage och förmåga att utföra ett antal spabehandlingar. Klicka på nedanstående länk för att läsa mer.
Yrkesutbildning till spaterapeut


Yrkesutbildning till Kost- och näringsrådgivare

Efter denna utbildning kan du arbeta med kost- och näringsfrågor inom ramen för friskvård. Klicka på nedanstående länk för att läsa mer.
Yrkesutbildning till Kost- och näringsrådgivare


Yrkesutbildning till Diplomerad Coach

Enligt riktlinjer från ICF. Lär dig arbeta med att få människor att växa och utvecklas. Klicka på nedanstående länk för att läsa mer.
Yrkesutbildning till Diplomerad Coach


Våra yrkeshögskoleutbildningar

Vi har två utbildningar som ligger under Yrkeshögskolan och därmed uppfyller de hårda krav på kvalitet och arbetsmarknadsrelevans som myndigheten för Yrkeshögskolan ställer. Klicka på nedanstående länk för att läsa mer.
Bergqvists yrkeshögskoleutbildningar

Massageutbildning